Şimdi Ara

Modern salon dekorasyonu örnekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MODERN SALON DEKORASYONU 2017

    Modern salon dekorasyonuu örnekleri bu yıl oldukça popüler durumdadır. Salonlarda eski tarz ve yoğun dekorasyon detaylarının yanı sıra modern dekorasyon tercih edilmektedir. 2017 yılının en popüler salon dizaynlarından oluşan fikirleri sizler için derledik.

    Modern Salonlarda Beyaz Detaylar Ön Planda

    Modern bir salon dekorasyonunun olmazsa olmazı beyaz renklerdir. Beyaz renkleri mobilyalarınızda ya da koltuk kumaşında tercih edebilirsiniz. Eğer mobilyaları beyaz renklerde tercih ederseniz, koltuk kumaşını biraz daha farklı tonlarda kullanmalısınız. Modern salon dekorasyonlarında özellikle gri renklerin ön planda olduğunu görüyoruz. Beyaz mobilyalar ve gri koltuklar ile birlikte siyah beyaz dekoratif aksesuarlar ile çok şık bir dekorasyon hazırlamış olursunuz.

    Salonlarda Fazla Süsleme Kullanmayın

    Salonlarınızın modern bir görünüm yansıtması için abartılı derecede süsleme ve biblolara yer vermeyin. Mobilyalarınızın üzerini daima boş ya da çok az miktarda dekoratif eşya ile kombinleyebilirsiniz. Modern dekoratif eşyalar genellikle renksiz olarak tercih edilmektedir. Beyaz mobilyalarınız var ise; siyah renklerde dekoratif süsler tercih edebilirsiniz. Modern bir dekorasyon oluşturmak için kesinlikle renkli ve çok göz yorucu süsleri tercih etmeyin.

    Modern Salonların Geometrik Desenli Yastıkları

    Modern salon dekorasyonlarında geometrik desenli yastık modellerini çok sık olarak görmeye başladık. Koltuklar üzerinde çok hoş ve modern bir görünüm sergileyen yastıklar genellikle siyah beyaz ve gri renk tonlarında tercih edilmektedir.

    Avangart Salon Dekorasyonu Örnekleri

    Avangart salon dekorasyonlarında genellikle beyaz renkler kullanılır. Avangartlarda ağırlıklı olarak kullanılan ve şıklığın rengi olan beyaz salon takımlarında da hakimdir. Özellikle klasik aksesuarlarla süslediğiniz salona avangart salon dekorasyonlarıyla birleştirdiğinizde salonunuza büyük şıklık verebilirsiniz.


     Modern salon dekorasyonu örnekleri
     Modern salon dekorasyonu örnekleri
     Modern salon dekorasyonu örnekleri
     Modern salon dekorasyonu örnekleri
     Modern salon dekorasyonu örnekleri
     Modern salon dekorasyonu örnekleri

    Ev Dekorasyon Dünyası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relampago1903 -- 20 Eylül 2016; 16:14:15 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.